UPDATES... TERKINI..... 28 June 2018

Product Available!! Order Now!! SMS Now!! Email Now!! HURRY......................!!Penghantaran percuma untuk kawasan berdekatan.. Hubungi: Nor Baite Binti Md Ghazali | 017-9370367 / 014-5404084 | abv3210@gmail.com

Tuesday, August 11, 2009

INFO PRODUK

APAKAH TEKNOLOGI AFTL?
AFTL - Alhayat Faster Than Light Technologi adalah satu teknologi tempatan berasaskan Perubatan Homeopati berfungsi menyelidik status material sesuatu bahan sehingga ke sehalus-halus jisim (proses pengecilan molekul) dan sebaik difahami mencari prosedur yang membolehkan penggunaan sesuatu bahan itu ke tahap optima dengan meningkatkan kandungan "Virtual Negative Photon" - (VNP).

Bahan tersebut (proses penghayatan) yang secara langsung meningkatkan keupayaan bio-elektrik bahan berkenaan (Genius Xtra - Sukrosa + Mineral Garam Tisu Minda). Sebaik proses ini selesai bahan tersebut akan terus menerus mengekstrak cas negatif yang dipanggil VNP dari sekeliling disamping meneruskan keadaan tiada frekunsi yang membuatkanproduk tersebut menggalakan keheningan dan ketenangan.

APAKAH RUMUSAN GENUISXTRA?
Merupakan rumusan sukrosa dan kombinasi garam-garam tisu biokimia yang diproses menggunakan TeknologiAFTL. Ianya berperanan produk minda inovasi terkini yang sangat halus seni dan sangat berkesan menjanaidea memecah kebuntuan dengan membekalkan getaran ketenangan dan meningkatkan keupayaan tenaga bioelektrik pada minda seseorang pengguna bagi membantu meningkatkan prestasi otak.

APAKAH KOMBINASI YANG TERKANDUNG DALAM GENIUSXTRA SEHINGGA BERFUNGSI MENJANA MINDA?
Terdiri daripada bahan-bahan mineral garam tisu minda :
1. Sukrosa 93.98%
Sebagai pemegang getaran dan mineral garam tisu minda
2. Calcium 85.77 mg/kg
Berfungsi membantu menyelesaikan masalah lemah daya ingatan dan meyegarkan otak
3. Sodium 37.85 mg/kg
Memperbaiki metabolisma dan meneutralkan acid
4. Potassium 12.33 mg/kg
Berfungsi untuk membina tisu otak yang baru serta merangsang daya ingatan dan menyahkan perasaan gementar khususnya apabila berhadapan masyarakat (orang ramai), menghadapi peperiksaan dan seumpamanya
5. Magnesium 8.10 mg/kg
Berfungsi menghilangkan perasaan jemu belajar, mengurangkan rasa mengantuk seterusnya mendatangkan rasa minat untuk terus lebih fokus
6. Iron 2.62 mg/kg
Berfungsi menghilangkan penat dan menambahkan konsentrasi

APAKAH GARAM TISU?
Garam tisu adalah satu bahan yang membina sel pada setiap hidupan sama ada manusia atau haiwan dan tumbuhansebagimana biokimia yang diperkenalkan oleh DR William Helmut Schuessler dari Olddenburg, Jerman dalam tahun 1873. Oleh itu pengguna GENIUSXTRA tidak perlu bimbang akan kandungan biokimia yang terdapat dalam produk ini.


BAGAIMANA GENIUSXTRA BERTINDAK?
Dari Sudut Kimia
Bagaimana otak bekerja sepenuhnya sehingga kini masih dalam kajian saintis. Otak yang terdiri daripada lebih kurang 15 billion sel neutron bertugas untuk menerima dan mengirim maklumat dalam satu sistem saraf yang kompleks. Sel-sel neutron yang dirangsang dengan sempurna akan menghasilkan daya intelek dan idea yang akan tumbuh serta berkembang secara semulajadi dan unik. Kandungan garam-garan tisu minda yang terkandung dalan GENIUSXTRA berkebolehan merangsang sel-sel neutron ini.Rangsangan ini akan menyebabkan pertambahan bioelektrik yang mengizinkan operasi mengekses dan memanggil semula memori yang perlu menjadi lebih mudah dan pantas.
Dari Sudut Tenaga AFTL
Setiap produk GENIUSXTRA telah menjalani proses pengecilan molekul utnuk mempercepatkan penyerapan dan proses penghayatan yang membolehkan kandungan Virtual Negative Photon sentiasa di recas terus menerus untuk memastikan Sukrosa sentiasa tersedia dengan VNP. Kehadiran VNP ini boleh dirasa dengan tangan anda. Ianya mempunyai cas negatif yang membolehkan satu evolusi menjadi nyata.

LAGI CARA GENIUSXTRA BERTINDAK
Neuron adalah merupakan unit asas sel otak yang membawa impuls. Ia terdiri dari akson dan dendrit.Dengan mengamalkan atau pengambilan berterusan (minima 3 bulan) GeniusXtra, ia berupaya menambah saiz pemanjangan akson dan menonjolkan dendrit untuk memaksimakan hasil yang terbaik seperti berikut :
1. Penghantaran data ke serebelum dengan lebih cekap, pantas dan efektif
2. Segera menyimpan maklumat ke memori di serebelum
3. Meningkat tahap pemahaman
4. Menjana IQ sekurang-kurangnya dengan perbezaan julat 10 mata
5. Mengatasi masalah mudah lupa
6. Merawat simpton mudah mengatuk, lesu, gugup, mudah panik, pemalu dan seumpamanya

BAGAIMANA DENGAN IBU HAMIL? SESUAIKAH?
Sangat sesuai terutama di tahap awal pembentukkan bayi yang cerdas, sihat dan kreatif.

TIDAKKAH ADA KESAN SAMPINGAN JIKA AMBIL BERTERUSAN?
Tidak. Geniusxtra dirumus khas antara Kajian AFTL dan Sains Homeopati. Dunia sudah mengiktiraf Sains Homeopati sejak 1870 dan ianya disahkan selamat dari kesan dadah, racun dan lain-lain kesan negatif.


KEBAIKAN GXTRA
Bersahsiah insan, tenang, fokus, berkeyakinan, penghasil pembelajaran berkesan, cemerlang akademik, pencapai wawasan pendidikan (JERIS). - Jasmani, Emosi, Rohani, Intelek & Sahsiah yang seimbang, mudah direalisasikan!

GXTRA / GeniusXtra versi baru telah dinaik-taraf dan diperkasa dengan 300 formula tenaga VNP (VNP energy) berbanding GeniusXtra versi lama yang dipertenaga dengan 5 formula tenaga VNP. Fungsinya adalah sebagai nilai tambah pada air minuman.

Penghayatan Teknologi VNP AFTL menghasilkan bioelektrik tambahan berserta getaran ketenangan yang menjadikan Minda Laju memproses data, mengingat & mengimbas kembali maklumat yang diperolehi dengan pantas kerana:
  • Tenaga Hayat tubuh meningkat sehingga memperbaiki fungsi otak daripada normal 5% – 10% kepada lebih 10%. Lebih tenaga untuk berfikir, lebih terbuka pemikiran dan lebih berketerampilan.

  • Memperbetul dan memperkuat “Laluan Bioelktrik Tubuh” daripada mendatar kepada menegak, satu keadaan di mana secara fizikalnya, “Tenaga Terangkat ke atas”, hati, minda, komunikasi, pendengaran, penglihatan dan sistem saraf tubuh menjadi selaras dan selari, harmoni, tepat dan laju.

  • VNP AFTL - tenaga “hening” yang “menstabil” semua keadaan.


KEBERKESANAN GXTRA
  • Meningkatkan tahap kecegasan otak dan perasaan.
  • Mudah, ceria dan bertenaga ketika bangun tidur.
  • Cepat mengingat dan mengimbas kembali maklumat yang dibaca.
  • Meningkatkan keyakinan diri dan berani ke hadapan.
  • Memperbaiki aura tubuh & mencukupkan keperluan sel.
  • Melegakan migrain, demam ringan dan penyakit saraf.
  • Mengurangkan panik, merajuk, hati berdebar-debar, pemalu, penakut dan panas baran.

No comments:

Post a Comment