UPDATES... TERKINI..... 28 June 2018

Product Available!! Order Now!! SMS Now!! Email Now!! HURRY......................!!Penghantaran percuma untuk kawasan berdekatan.. Hubungi: Nor Baite Binti Md Ghazali | 017-9370367 / 014-5404084 | abv3210@gmail.com

Tuesday, August 11, 2009

SOALAN LAZIM (FAQ)

Soalan Lazim GeniusXtra Mind & Soul
1.Siapakah yang mengeluarkan GeniusXtra?
2.Siapakah Pengasas produk ini?
3.Kenapa tiada maklumat berkaitan GeniusXtra dilaman web AFTL Sdn Bhd?
4.Apakah kombinasi yang terkandung di dalam GeniusXtra sehingga berfungsi menjana minda?
5.Apakah garam tisu?
6.Sesuaikah ibu hamil mengambil GeniusXtra?
7.Tidakkah nanti ada kesan sampingan jika mengambil GeniusXtra secara berterusan?
8.Bagaimanakah GeniusXtra berfungsi untuk warga emas yang mula hilang ingatan?
9.Bagaimana cara pengambilan GeniusXtra. Adakah sukatan tertentu?
10.Adakah terdapat pantang larang semasa mengamlkan GeniusXtra?

Genius-xtras.blogspot.com
1.Apakah hubungan genius-xtras.blogspot.com dengan AFTL Technology Sdn Bhd?
2.Bagaimanakah saya boleh mendapatkan GeniusXtra?
3.Apakah kaedah penghantaran yang digunakan ?


----------------------------------------------------------------------------------

1. Siapakah yang mengeluarkan GeniusXtra? GeniusXtra Mind & Soul adalah produk keluaran AFTL Technology Sdn Bhd

[Top]

2. Siapakah Pengasas produk ini? Teknologi AFTL diasaskan oleh seorang anak watan iaitu Dr. Mohd Yusoff Hussin (M.D). A.M bersama isteri beliau Pn. Hjh Salmah Hamsah kini merupakan satu-satunya syarikat tempatan yang berani mengambil tanggungjawab untuk membantu orang ramai dalam membantu dan memberikan panduan bagaimana untuk menyelesai masalah hidup supaya kehidupan menjadi lebih bererti dan sekali gus mampu menjadi insan yang cemerlang di dunia dan cemerlang di akhirat.


[Top]3. Kenapa tiada maklumat berkaitan GeniusXtra dilaman web AFTL Sdn Bhd? AFTL Technology Sdn Bhd memasarkan produk GeniusXtra melalui ejen-ejen. Maklumat berkaitan produk dibekalkan kepada ejen.Syarikat berhasrat untuk memberi peluang kepada sesiapa
yang berminat untuk menjana pendapatan sampingan sekaligus dapat membantu menjana ekonomi.

[Top]


4. Apakah kombinasi yang terkandung di dalam GeniusXtra sehingga berfungsi menjana minda?

NoMaterialMeasurementKegunaan
1.Sukrosa93.98%Sebagai pemegang getaran dan mineral garam tisu minda
2.Calcium85.77 mg/kg Calcium phosphate berfungsi membantu menyelesaikan masalah lemah daya ingatan. Ia juga membantu menyegarkan otak..
3.Sodium37.85 mg/kg Sodium phosphate memperbaiki metabolisma dan menuetralkan acid.
4.Potassium 12.33 mg/kg Potassium phosphate berfungsi untuk membina tisu otak yang baru serta merangsang daya ingatan dan menyahkan perasaan gementar khususnya apabila berhadapan masyarakat, menghadapi peperiksaan atau seumpamanya.
5.Magnesium8.10 mg/kg Magnesium phosphate berfungsi menghilangkan perasaan jemu belajar, mengurangkan rasa mengantuk, seterusnya mendatangkan rasa minat untuk terus menumpukan kepada mata pelajaran.
6.Iron2.62 mg/kg Iron phosphate berfungsi menghilangkan penat dan menambahkan kosentrasi.

[Top]

5. Apakah garam tisu? Garam tisu adalah bahan kimia standard yang membina sel pada setiap hidupan sama ada manusia, haiwan dan tumbuhan sebagaiman biokimia yang diperkenalkan oleh Dr William Helmut Schuessler dari Olderburg, German dalam tahun 1873. Oleh sebab itu pengguna GeniusXtra tidak perlu bimbang akan kandungan biokimia yang terdapat di produk ini.

[Top]

6. Sesuaikah ibu hamil mengambil GeniusXtra? Sangat sesuai, terutama di tahap awal pembentukan bayi yang cerdas, sihat dan kreatif.

[Top]

7. Tidakkah nanti ada kesan sampingan jika mengambil GeniusXtra secara berterusan? Tidak, GeniusXtra yang dirumus khas secara Homeopati sejak puluhan tahun (sejak 1870). Disahkan ia selamat dari kesan dadah, racun dan kesan negatif.

[Top]8. Bagaimanakah GeniusXtra berfungsi untuk warga emas yang mula hilang ingatan? Dengan membekalkan garam-garam phosphate yang terdapat pada GeniusXtra sangat membantu mengurangkan masalah tersebut, kerana warga emas yang akan mengalami kekurangan nueronnya dan kesan buruk gangguan saraf dan psikologi boleh diatasi dengan membekalkan garam-garam tersebut.

[Top]


9. Bagaimana cara pengambilan GeniusXtra. Adakah sukatan tertentu?
Dihisap atau dikemam bawah lidah sebelum tidur dan selepas bangun pagi. Untuk kesan yang terbaik, bacakan doa mengikut agama masing-masing, atau niat, atau fokus terhadap sasaran kejayaan anak atau pengguna, sebelum atau semasa mengambil GENIUSXTRA Mind & Soul.

***Bagi memulakan pengambilan Genius Xtra, untuk kesan lebih baik ambil 1.5 liter air mineral, masukkan 21 biji Genius Xtra, biarkan 8 jam, baru di minum, berikan untuk anak-anak masa ke sekolah. Habiskan dalam 1 hari air tersebut. Selepas hari ke-3, ikut aturan pengambilan seperti jadual di bawah. Sebaik-baiknya niat sebelum nak minum.

ATURAN PENGAMBILAN
1 – 2 TAHUN 1 BIJI 1 X SEHARI
3 – 5 TAHUN1 BIJI 2 X SEHARI
6 – 11 TAHUN2 BIJI 2 X SEHARI
12 – 15 TAHUN3 BIJI 2 X SEHARI
16 & KE ATAS4 BIJI 2 X SEHARI
IBU MENGANDUNG3 BIJI 2 X SEHARI


[Top]


10. Adakah terdapat pantang larang semasa mengamlkan GeniusXtra?
Elakkan mengambil minuman berkafien, teh , kopi, air gas atau nescafe sekurang-kurangnya ½ jam sebelum dan selepas mengambil GENIUSXTRA Mind & Soul
Jangan disimpan di dalam peti sejuk atau di tempat yang panas, atau terdedah kepada sinaran matahari, atau berhampiran barangan elektrik
Jangan digoncang terlalu kuat & hindari bau-bauan
Jangan dipegang dengan tangan. Gunakan sudu atau penutup botol
[Top]


1. Apakah hubungan http://genius-xtras-blogspot.com dengan AFTL Technology Sdn Bhd?
Laman web ini tiada kaitan dengan AFTL Technology Sdn Bhd. Ini adalah inisiatif saya sebagai ejen untuk memasarkan produk GeniusXtra ini secara online.

[Top]

2. Bagaimanakah saya boleh mendapatkan GeniusXtra? Untuk mendapatkan GeniusXtra, sila rujuk bahagian JOM BELI.


[Top]

3. Apakah kaedah penghantaran yang digunakan ? Penghantaran akan dibuat sebaik sahaja kami mengesahkan pembayaran daripada anda. Bagi order yang masuk selepas jam 2 petang, penghantaran akan dibuat pada keesokan harinya. Kami menggunakan perkhidmatan Pos Laju, bagi order dari Semenanjung Malaysia anda akan menerima penghantaran dalam masa 2 hari bekerja, manakala untuk Malaysia Timur dalam masa 3 hari bekerja.


[Top]

No comments:

Post a Comment