UPDATES... TERKINI..... 28 June 2018

Product Available!! Order Now!! SMS Now!! Email Now!! HURRY......................!!Penghantaran percuma untuk kawasan berdekatan.. Hubungi: Nor Baite Binti Md Ghazali | 017-9370367 / 014-5404084 | abv3210@gmail.com

Saturday, May 15, 2010

Bagaimana mendapatkan GeniusXtra di kawasan anda

Salam..

Masih ramai tertanya-tanya bagaimana nak dapatkan stok GeniusXtra dari kawasan masing-masing. Saya cadangkan cara yang mudah dan senang iaitu dapatkan GeniusXtra secara online..

Bagi mereka yang tiada pengalaman dalam membuat pembelian secara online, pastinya akan berasa was-was... Jangan bimbang. Pihak kami bertanggungjawap dalam setiap urus niaga yang kami jalankan.

Penghantaran GeniusXtra terus ke tangga anda. Bagaimana? Kami menggunakan perkhidmatan pos laju. Seperti anda tahu, barangan yang dihantar menggunakan perkhidmatan pos laju akan diserahkan terus ke alamat penerima. Status penghantaran juga kini boleh disemak terus dengan pihak Pos Laju.

Pembayaran pula dibuat terus ke akaun kami. Anda boleh lakukannya melalui perbankan secara online seperti - maybank2u.com, cimbClick dan lain-lain. Ataupun melalui mesin Maybank/Bank Islam Atm Cash Deposit.

Proses Jual-Beli
1. Buat pesanan/order ke kami samada melalui sms/email/telefon.

2. Tunggu balasan dari pihak kami untuk makluman stok.

3. Sekiranya pihak kami sudah sahkan stok ada, maka anda boleh membuat pembayaran terus ke akaun yang dinyatakan pihak kami.

4. Maklumkan kepada kami secara sms/telefon(segera), email(mungkin ambil masa sedikit) tentang makluman pembayaran seperti tarikh, masa, cara pembayaran (samada atm cash deposit/online banking).

5. Setelah pihak kami sahkan pembayaran, pihak kami akan maklumkan kepada anda
tentang waktu penghantaran dan penerimaan.

6. Sekiranya GeniusXtra tidak sampai ke tangan anda seperti dijanjikan, maklumkan segera pada pihak kami melalui sms/telefon/email...

Ikuti langkah ini, maka mudahlah urusan jual-beli GeniusXtra dengan kami.

No comments:

Post a Comment